Anette Harbers van Bijlevelt Rix

Afdelingsleder
Uddannet socialrådgiver samt kognitiv og metakognitiv terapeut. Har arbejdet med misbrug siden 1997, og været leder af Reden på Vesterbro. Har arbejdet med ledelse inden for det sociale område siden 2004, og er meget optaget af forandringsprocesser, både hos den enkelte som helt generelt.

Lærke Demant Ladefoged

Faglig leder og uddannet socialpædagog.
Jeg har siden 2006 været så privilegeret at arbejde med socialt udsatte mennesker og deres pårørende. Heraf har størstedelen haft udfordringer, der er enten har afstedkommet, eller er afstedkommet, af overforbrug af rusmidler. Det, jeg er gladest for ved mit virke, er muligheden for at være med til skabe rammer for forandring.

 

Mie Juliane Moustgaard Jensen

Behandler
Uddannet cand.soc. i Sociale Interventions-studier og certificeret proces- og teamcoach fra Roskilde Universitet. I mit arbejdsliv har jeg fokuseret på mennesker i udsatte positioner, fordi jeg brænder for at forbedre deres muligheder for at have et godt hverdagsliv.

Christina Sophia Crosby-Nielsen

Behandler
Jeg er uddannet socialrådgiver, og har en stor interesse i at arbejde med mennesker i socialt udsatte positioner. Jeg har erfaring med misbrugsrådgivning fra et kommunalt misbrugscenter, og har derudover erfaring med arbejdet med socialt udsatte mennesker langt fra arbejdsmarkedet.

Frederik Bøhling

Behandler
Sociolog med speciale i alkohol og stoffer. For mig er afhængighed et psykologisk, socialt og samfundsmæssigt problem og jeg brænder for at hjælpe folk til at blive bedre i stand til at forstå og styre deres forbrug af rusmidler.

Søren Emil Mau

Læge
Jeg er psykiatrisk konsulent i Pitstop. Jeg er overlæge i psykiatri (akut psykiatri), speciallæge, dr.med., og jeg har i en årrække været tilknyttet misbrugscentre – og projekter. Jeg er specielt interesseret i sammenhængen mellem misbrug og psykiatri (eks. dobbeltdiagnose-tilstande).