Anette Harbers van Bijlevelt Rix

Afdelingsleder
Uddannet socialrådgiver samt kognitiv og metakognitiv terapeut. Har arbejdet med misbrug siden 1997, og været leder af Reden på Vesterbro. Har arbejdet med ledelse inden for det sociale område siden 2004, og er meget optaget af forandringsprocesser, både hos den enkelte som helt generelt.

Lærke Demant Ladefoged

Faglig leder og uddannet socialpædagog.
Jeg har siden 2006 været så privilegeret at arbejde med socialt udsatte mennesker og deres pårørende. Heraf har størstedelen haft udfordringer, der er enten har afstedkommet, eller er afstedkommet, af overforbrug af rusmidler. Det, jeg er gladest for ved mit virke, er muligheden for at være med til skabe rammer for forandring.

 

Mie Juliane Moustgaard Jensen

Behandler
Uddannet cand.soc. i Sociale Interventions-studier og certificeret proces- og teamcoach fra Roskilde Universitet. I mit arbejdsliv har jeg fokuseret på mennesker i udsatte positioner, fordi jeg brænder for at forbedre deres muligheder for at have et godt hverdagsliv.

Lise Celina Glæsel

Behandler
Jeg er uddannet socialrådgiver og Cand.Pæd. i Pædagogisk Psykologi. Jeg er særligt optaget af at hjælpe mennesker i udsatte positioner til at forandre deres lisvssituation i den retning, de ønsker.

 

 

Heine Krøier Jørgensen

Behandler
Jeg er uddannet psykoterapeut og har arbejdet med menneskelig udvikling de sidste 20 år. Jeg er optaget af den helhedsorienterede behandling, hvor hele mennesket rummes og hjælpes til at finde sin egen vej i livet.