Hvad koster misbrugsbehandling?

Det er gratis for dig at få behandling hos Pitstop, hvis du har et skadeligt forbrug af rusmidler. Din behandling betales af din hjemkommune.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig, på 2069 2833

Hvordan undgår jeg, at mine forældre får noget at vide?

Du kan henvende dig til os helt anonymt. Vi kontakter hverken dine forældre, skole eller andre, hvis du ikke ønsker det.

Du kan læse mere om vores anonyme rådgivning her.

Du kan også booke tid til en snak med en af vores behandlere – helt anonymt.

Hvordan ved jeg, om jeg er afhængig?

Afhængighed kan være både en psykisk og en fysisk tilstand. Ofte vil du opleve, at du ikke kan styre eller stoppe dit forbrug. Du kan føle en tvangsmæssig trang til rusmidlet for at opnå den virkning, rusmidlet giver dig, eller for at undgå det ubehag, der kommer, når du ikke får det.

Du kan læse mere om tegn på misbrug her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på Pitstop, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har, eller er på vej ud i, et misbrug.

Ring på 2069 2833 eller book en tid her.

Kan jeg passe mit arbejde/skole, mens jeg er i behandling?

Ja, det kan du godt. Vi gør alt, hvad vi kan for at tilpasse din behandling, så den foregår på tidspunkter, hvor du ikke er på arbejde eller i skole.

Er det farligt at ryge hash?

Hash har forskellige skadevirkninger på din krop. Længere tids forbrug af hash kan blandt andet medføre angst og depression, og man mener også, at hash kan fremme skjulte psykoser og udløse psykisk sygdom.

Du kan læse mere om virkninger og skadevirkninger ved forskellige rusmidler her